Senaste nytt

Övergång av ekonomisk förvaltning

Hej kära medlemmar.

Nedan följer viktig information för oss i vår bostadsförening:

1.  Fr.o.m. 1/4 lämnar Aspelin&Ramm över den ekonomiska förvaltningen till oss boende och därför har styrelsen tecknat ett avtal med SBC , ett företag som är specialiserade på att hjälpa bostadsrättsföreningar med ekonomin m.m.

Våra grannar , Brf Gulsippan , använder idag samma bolag. Detta innebär att nya hyresavier kommer att skickas ut med ändrade bankuppgifter för inbetalning av hyran och det kan bli med någon dags försening vid månadsskiftet Mars/April. De som idag har autogiro kommer att behöva förändra det. De som har Kivra kommer att få sina aviseringar den vägen. Övriga får sina via den vanliga posten. Mer info finns på bifogad pdf-fil.

2.  2-års besiktningen av lägenheterna som skulle gjorts under 2020 , är nu inplanerad att ske vecka 32, i mitten av augusti. Mer info om detta kommer under slutet av maj.

3.  Årsmötet 2021 i Brf Backsippan , blir i år uppdelat i två delar. Den första hålls i maj enbart för den tillträdande styrelsen som tar över från Aspelin & Ramm.  Den andra delen kommer att hållas i september och
då hoppas vi att alla medlemmar kan närvara fysiskt. Detta upplägg är framtvingat av Corona-pandemin. Mer info om detta kommer före sommaren.

Har ni några frågor ang. ovanstående – maila oss på :
kontakt@brfbacksippan.com

Läs mer om SBC och hur inbetalningarna kommer fungera i nedanstående PDF:

Med önskan om en fin vår,

Styrelsen i BRF Backsippan